Nieuwe foto’s van HTC One Max, naast de HTC One

13 september, 2013 om 13:56

Er zijn twee nieuwe foto’s opgedoken waarin HTC eerste phablet op te zien is, de One Max, die ook bekend stond onder de naam HTC T6. De vormgeving van de officiële naam is vandaag al opgedoken, maar het is nu nog wachten op een officiële aankondiging.

De HTC One Max is te zien in het midden en aan weerszijden bevindt zicht de voorloper van de phablet – de HTC One – die over een 4,7 inch scherm beschikt. De One Max is in de breedte, maar vooral in de lengte een stuk groter dan het huidige vlaggenschip. De geruchten gaan dat het toestel een 5,9 inch Full HD scherm gaat krijgen.

Volgens de bron is het getoonde toestel in het midden nog wel een prototype van de HTC One Max en dus niet het uiteindelijke winkelmodel, maar het is duidelijk hetzelfde model als de eerder uitgelekte afbeeldingen. Zo is onder de camera een vierkant te zien, wat de vingerprint sensor hoort te zijn. De One Max wordt waarschijnlijk het tweede toestel met een dergelijke feature, nadat deze week de iPhone 5S is aangekondigd die een vingerafdrukscanner in de home button heeft verwerkt.

De HTC One Max zal vermoedelijk ook gaan draaien op de Snapdragon 800 processor met een kloksnelheid van 2,3 GHz en een HTC UltraPixel camera. De phablet zal hiermee vooral de concurrentie aan moeten gaan met de reeds aangekondigde Samsung Galaxy Note 3.

(weibo)