Nederlandse instructiekaart van iPhone 5C opgedoken

03 september, 2013 om 11:01

Vanuit China lekt de laatste paar weken veel nieuwe details omtrent de iPhone 5C, zoals verschillende cases, specificaties en maandag ook de eerste video. Vandaag is de budget iPhone weer opgedoken in een instructiekaart en wel in het Nederlands. Ondanks dat de lek weer afkomstig is vanuit China, lijkt het erop dat ook Nederland al wordt klaargestoomd voor de iPhone 5C.

Het betreft de zwarte versie van de iPhone 5C (voordelig met een sim only abonnement), waarvan we weten dat het toestel in veel meer kleuren op de markt gezet gaat worden. De foto op de instructiekaart toont veel overeenkomst met de huidige iPhone en vandaar dat ook de naam een toevoeging krijgt en niet compleet een nieuwe naam zal hebben. De C in 5C staat overigens voor Color (kleur).

iPhone 5C Nederlandse instructies opgedoken

De Nederlandse instructiekaart is nog wat vaag, maar al wel van betere kwaliteit dan de eerder uitgelekte Engelse versie. Zo zien we dat de knoppen worden uitgelegd, zoals de volumeknoppen, schakelaar voor het belsignaal en de lightning connector.

iPhone 5C instructions 2 iPhone 5C instructions 

De iPhone 5C zal ergens in september worden aangekondigd en zal dus ook in Nederland worden uitgebracht.

English summary:

Explaining the Dutch iPhone 5C instruction card:

At the bottom is the Lightning connector. There just above – on the front – the famous home button. On the left side of the iPhone 5C the volume buttons and the switch for the ringer. Finally,at the top is the button for the sleep mode located.

(via)