6,5

52 reviews

van klanten

Lebara sim only

Hi Telecom is dochteronderneming van KPN en biedt een gevarieerde selectie in sim only abonnementen. Bij Hi kun je de de keuze maken om een web-only abonnement aan te schaffen, daarop valt bij deze provider tevens een korting. Voor degenen die veel gebruik maken van het mobiele internet is Hi een uitstekende keuze met haar grote data bundels in combinatie met 4G. Hi heeft biedt naast haar grote bundels ook klantenvoordelen zoals een Familiebundel en verlengingskortingen.

Beoordeel Lebara

Prijs Kwaliteit
Bereik
Klantenservice

Jouw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Marissa |   17 september 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben pas overgestapt van Telfort naar Hi en dit bevalt me goed. Ik heb een Sim Only abonnement dus de prijs is ook prima te doen. Omdat we met 3 Hi abonnementen in 1 huis zitten hebben we nog extra korting. Top geregeld dus :) Ook maak ik gebruik van de Hi App op de telefoon. Heel fijn dat ik zo kan bijhouden hoeveel internet ik al gebruikt etc. Geen klachten van mijn kant.
Mark Fabries |   28 augustus 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben erg tevrede over het bereik. Ik zit nu al +-14 jaar bij hi, dat is niet voor niets. Ik ben begonnen met een klein abonnement en deze is in de jaren steeds uitgebreider geworden. Volgende maand zal overstappen naar een onbeperkt abonnement zodat ik niet meer over me bundel heen kan gaan. Hier heb ik wel een punt van kritiek. Omdat ik over me bundel heen ga betaal ik soms fors meer. Toen dit de eerste keer gebeurde kreeg ik netjes een sms om te voorkomen dat ik over me bundel heen ging en een hoge rekening te voorkomen. Ik upgrade mijn abonnement van 300 naar 500 minuten en belde zorgeloos verder. Wat bleek, aan het einde van de maand toch een torenhoge rekening. Toen ik belde met de klantenservice om door te geven dat er iets fout is gegaan, kreeg ik te horen dat het klopte. Ik begreep het niet goed volgens deze meneer. Je betaald namelijk vooruit dus die 500 minuten gaan pas een maand later in. Dit was niet wat mij eerder in de waarschuwingen verteld was, ik voelde me behoorlijk misleid. Ondanks dat de meneer van de klantenservice vond dat het mijn eigen schuld was (dit werd letterlijk zo gezegd) kreeg ik wel een financiële compensatie. Helaas gaf dit mij niet het bevredigende gevoel waar ik op hoopte omdat ik niet erkend werd in het misleidende bericht. Omdat ik verder erg tevrede ben over het bereik en om te voorkomen dat ik over me bundel ga heb ik vanaf volgende maand dus een onbeperkt abonnement. Ik hoop zo nog jaren tevrede lid te zijn bij hi/kpn
l koudenburg |   24 augustus 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Al jaren een abonnement bij HI. Altijd goed bereikbaar met het bellen en het internetten. Jammer genoeg laatst met een ongeluk de telefoon te water geraakt. verscheidene keren met de klantenservice gebeld. Goed geholpen. ik vind het bellen buiten de bundel aan de hoge kant. Had liever een abonnement met onbeperkt bellen.
Nick |   9 augustus 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben al zeker 7 jaar lid van Hi en ik moet zeggen dat kwa bereik en klantenservice ze echt top zijn. Ik kreeg zelfs een brief dat ze me abonnement gingen veranderen maar ik niks zou verliezen maar wel minder ging betalen!. Enige nadeel is wel dat de prijs tegenwoordig vrij hoog is vergeleken met andere huidige providers. Hierdoor zal ik misschien na 7 jaar overstappen. Dit zal me 10 euro per maand schelen en zal ik eigenlijk alleen maar terug gaan op de hoeveelheid internet per maand, nu is dit onbeperkt ( dit heb ik al vanaf het begin toen onbeperkt echt onbeperkt was en geen 1gb ) en zal het bij het overstappen wel 1gb worden. Kwa bereik zijn ze wel super. Door heel nederland heb ik fantastisch bereik en ook in het buitenland heb ik altijd 3/5 strepen bereik. Op internet kan je heel gemakkelijk je rekeningen inzien en het verbruik, ook kun je inzien naar wie en hoelang je gebeld heb. Wanneer je bijvoorbeeld vragen of je abonnement wil veranderen kan je ze bellen en zullen ze je erg snel hebben met begrip. Ook als je misschien geld problemen zou hebben kan je een regeling aanvragen zodat je geen schulden zal krijgen. Perfect voor studenten. Als je abonnement afloop en je had er 1 met bijgevoegde telefoon zullen ze je niet pushen voor een extra verlenging. Je kan dan gewoon door gaan als sim-only met aangepaste maandelijkse kosten.
Vincent den Boer |   31 juli 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Hallo, Mijn naam is Vincent en ik ben super tevreden over Hi. Ik heb buiten en binnen nooit problemen met mijn bereik. Vandaar ook de vijf sterren. Ik heb altijd supersnel internet, heerlijk veel MB's en ja, het bereik is gewoon tof. Ook met downloaden buiten huis. Hij vertraagt nooit of iets. Ook met filmpjes kijken op m'n telefoon, supersnel en laad altijd heel snel. Dan even over de prijs bij Hi. De prijzen zijn altijd super. Je krijgt bijvoorbeeld 300 minuten voor bellen aangeboden, onbeperkt sms en nog zoveel meer en dat voor een hele goede prijs. Het ligt er dan natuurlijk aan wat voor toestel je hebt, maar bij elk toestel is het wel betaalbaar dus ja, daar ben ik erg tevreden over dus daarom ook vijf sterren. Dan even over de klantenservice. Wanneer ik een Twitter-bericht plaats, krijg ik altijd super snel antwoord. En dan over bellen. Je krijgt een geheel keuzemenu (veel keuzes, dus dat is handig want dan weet je meer en kan je veel) en daaruit moet je kiezen. Stel; je wilt direct met de klantenservice, dan toets je de toets in en word je verbonden. Soms moet je even wachten, maar dat is logisch, maar meestal word je meteen, heel snel, door verbonden. Daarom vijf sterren. Met vriendelijke groeten, Vincent
Anastasia Car |   31 juli 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben altijd tevreden met het klantenservice contact van Hi.nl. Wel jammer dat toestellease ingevoerd is, daarom heb ik nu voor SimOnly gekozen. Wel bij Hi natuurlijk, want dat vind ik een vertrouwd gevoel.
Niek van B |   26 juli 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
1) Prijs-kwaliteit. Prijs ligt ongeveer hetzelfde als andere aanbieders, en de kwaliteit is van een erg hoog niveau 2) Bereik. Met HI heb ik eigenlijk bijna altijd bereik. Waar mijn vrienden met Vodafone soms zonder zitten, kan ik nog steeds goed internetten/bellen. 3) Klantenservice. hierover ben ik zeer te spreken. Als je ze belt (wat gratis is) krijg je een uitgebreid en duidelijk keuzemenu. de medewerkers weten echt waar ze het over hebben, en desnoods vragen ze het even na. 4) algemene indruk: Een top Provider waar ik niet zomaar van af zal stappen. Super service, en altijd bereik. En de prijs is vergelijkbaar met andere aanbieders. Ook met aanbieders die minder te bieden hebben!
Yvonne |   26 juli 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Goed bereik, ontzettend slechte service en zeer ondeskundig Ik ben nu een jaar terug benaderd door iemand van HI met de mededeling dat ik mijn abonnement zou kunnen verlengen. Er werd mij een situatie geschetst waarin ik op 16,50 euro per maand kwam. Heb gezegd hier over na te denken en ze zouden terugbellen. Een paar dagen later werd ik door iemand anders keurig terug gebeld maar deze persoon kwam met een heel ander advies! Hetgeen persoon 1 mij had geschetst bleek helemaal niet te mogen! Deze mevrouw adviseerde mij een hogere databundel (die ik niet nodig heb) en een zelfde aantal belminuten (namelijk 150). Gezegd dat ik dit zelf ging uitzoeken en erop terug kwam. Een kleine week later voor de derde keer door iemand van HI gebeld en deze dame gaf mij nóg weer een ander advies, nu namelijk met minder belminuten omdat ik nog geen half uur per maand bel. Zij adviseerde wel de hoge internetbundel, maar dit heb ik zelf geweigerd. Uiteindelijk wel met het aanbod akkoord gegaan. Na 2 weken echter zat ik al over mijn bundel heen vanwege de combinatie met minuten en smsjes! Gevraagd wat het mij zou kosten als vaste klant (+/- 4 jaar klant) om een bundel hoger te gaan. Dit bleek duurder uit te vallen dan wanneer ik een nieuw contract afsluit! Dit met het zwakke excuus dat ik hetzelfde kortingspercentage hou ten opzichte van de oorspronkelijke bundel.. Dit is de laatste keer dat ik telefonisch iets van hun aanneem, zoek het de volgende keer zelf wel uit. Ze weten totaal niet waar ze het over hebben!
Ryan de roock |   22 juli 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Hi is echt een fijne provider je hoeft maar iets te zeggen of het gebeurd al. Ik ben 12 jaar en heb een sim only young dat betekend dat ik geen 0900 nummers kan bellen. Als ik op de Hi site zit lijkt het net of ik veel aandacht krijgt want de site ziet er erg vriendelijk uit en ook een mooie kleur. Hi jullie zijn de beste:):):):):):)
Jacqueline Engbers |   18 juli 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Bij Hi ben je niet duur uit, heb je goed bereik dankzij 4g en omdat ik een totaal pakket heb, zijn er zelfs nog mooie extra's! Dus zeer blij mee! :)
Xufei Scheerman |   30 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Beste meneer/mevrouw, Hi is een prettige provider! Ik heb een abonnement van 17,00 euro per maand, 100 belminuten/sms'jes en 250 mb internet. I k ben hier tevreden mee. Tijdens het internetten zit ik vaak op social media. Vaak ben ik al binnen 10 dagen door mijn abonnement heen, want ik wist niet dat ik 250 mb zo snel ging aangezien dit mijn eerste abonnement is. Gelukkig kan ik wel altijd kosteloos blijven internetten met wat vertraagd internet. Dat vind ik erg prettig, om toch bereikbaar te blijven via WhatsApp zonder dat daar een limiet aan zit. Op veel plekken zijn er wifi mogelijkheden. Vaak blijf ik dan op het netwerk, omdat dit voor mij het beste werkt. Met de wifi in de trein van t-mobile krijg ik vaak slecht contact of valt deze uit. Door het abonnement kan ik toch nog mijn Facebook checken en WhatsApp gebruiken terwijl ik van school naar huis reis met de trein. Op de site van Hi kan je zelf kijken hoeveel je verbruikt hebt van je abonnement. Dit is goed overzichtelijk. De app downloaden is ook mogelijk. Beiden zijn gebruiksvriendelijk. Tips heb ik niet, aangezien ik tevreden ben over het abbonement en klantvriendelijkheid van het personeel. In de winkel kwam het meisje dat mij geholpen heeft aardig over. Ze gaf mij goed advies en haar mening.
Rick van Dam |   26 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Voor een student is er veel korting en je hebt overal bereik! Niks mis mee dus!
Allan Yip |   25 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik al een Hi-abonnement sinds een aantal jaren en ben er tot op de dag van vandaag nog steeds enorm over te spreken. Niet alleen over het bereik (wat mij betreft overigens zeer goed te noemen is, ook in de afgelegen gebieden) maar ook qua klantenservice (word niet van het kastje naar de muur gestuurd zoals ik al wel vaker heb meegemaakt bij die andere grote provider met rode achtergrond en witte letters) De prijzen van de abonnementen zijn redelijk te noemen in vergelijking met wat je er voor terugkrijgt (Spotify voor EUR 10 p/m) en andere extra's zoals goedkoop bellen en internetten in het buitenland (met bijvoorbeeld Hi Internet Maandbundel EU en Hi Vakantiebundel). De prijzen liggen uiteraard hoger dan providers als Simyo en Hollands Nieuwe maar dat word ruimschoots goedgemaakt door de meedenkende klantenservice, goed bereik en leuke extra's die Hi bied. Ik heb wel een paar keer kleine problemen gehad met onder andere het bereik, maar dit bleek achteraf aan mijn telefoon te liggen die ik al een paar jaar heb. Ik werd ondanks dat het aan de telefoon lag en niet aan het netwerk, wel altijd goed geholpen door de klantenservice. Ze begrijpen precies wat je bedoelt en je word niet van het kastje naar de muur gestuurd. Ook de ruime openingstijden van de telefonische klantenservice vind ik goed; van 7:00u 's ochtends tot en met 22:00u 's avonds. De goede klantenservice zie ik ook terug in de Hi Social media klantenservice, die ik meestal benader via Facebook (omdat ik wat vragen heb over services die Hi aanbied) Omdat Hi onderdeel is van KPN heb ik bijna overal goed bereik. Het komt maar zelden voor dat ik geen signaal heb of dat de verbinding wegvalt. (En ik kom redelijk vaak in afgelegen dorpjes voor mijn werk) In de steden heb ik altijd bereik, alleen in het centrum van Nijmegen schakelt mijn internet soms terug van 3G naar GPRS, maar dat is maar in een klein gedeelte van Nijmegen Centrum. Al met al ben ik best tevreden over Hi en zou het dan ook anderen aanraden!
jolanda |   25 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Mijn ervaring met hi, ik ben al 5 jaar bij ze, en heb eigenlijk geen klachten. Er kan altijd iets beter, meer keus uit pakketen bijvoorbeeld. En sneller contact kunnen krijgen met de klantenservice. Als je contact hebt is hey in ieder geval prima. Ik vind hey makkelijk dat je via de app je abonnement kan wijzigingen op welke plek dan ook. Alleen omdat ik een wat oudere telefoon heb, pakt hij vaak de WiFi niet op plekken. Verder ben ik heel erg tevreden over hi en zal het zeker aanraden bij vrienden en kennissen.
Evelien |   24 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Al ongeveer 15 maand zit ik bij Hi, ben tevreden over deze provider. Toch vind ik Hi een stuk te duur, wanneer ik Hi vergelijk met andere providers. Daar had ik eerder aan moeten denken natuurlijk. Mijn bereik buiten Wifi is redelijk oké voor berichtjes, whatsapp etc. Social media is een stuk slechter. De app 'Mijn Hi' is super handig, ik kan checken hoeveel MB, bel & sms nog over heb. Ondanks hoge kosten en geen optimaal bereik ben ik tevreden over Hi. Wanneer mijn abonnement is afgelopen ga ik zeker beter vergelijken omdat ik goedkoper uit wil zijn. Sim only zou top zijn met een Galaxy s5 !! :D
Hendrik Poelstra |   24 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Bij deze mijn beoordeling van HI. Ik heb niks geen op- of aanmerkingen op HI NL. zelf heb ik nog nooit een andere provider gehad. het bereik is altijd goed, nog nooit problemen mee ondervonden, ook de prijs is goed. want je hebt gewoon een top-netwerk, maar dan voor een redelijke prijs. altijd leuke aanbiedingen dus waarom geen hi. Ook de klantenservice is prima, als ik soms een vraagje heb. kun je gemakkelijk via facebook even een berichtje doen en ja hoor, je wordt zeer vriendelijk geholpen. dus ik zeg: HI!
niq |   24 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Niet heel erg te spreken over Hi. Zijn zeker niet de goedkoopste en al helemaal niet als je ooit besloten hebt een leasecontract af te sluiten. Nog net geen oplichterij te noemen. Ook de keuzes qua mb/belminuten mogen uitgebreider. Bereikbaarheid is over het algemeen prima. Klantenservice kan stukken beter en ze mogen vaste klanten ook weleens matsen om geen klanten kwijt te raken. Ik ben wel klaar met Hi.
NHofstede |   24 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
heb al jaren een abbonement bij HI en bevalt prima , prijs kwaliteit verhouding is goed ,klantenservice werkt goed , en mijn man heeft nu ook een HI abbonement en is er zeer tevreden over , bereik is goed , weinig tot geen storingen . mijn zoon en dochter willen ook een abbonement en we gaan kijken of ze bij HI wat leuks voor hun hebben , Hi bied veelzijdige abbonementen ook voor kinderen Hi young , dus dat moet gaan lukken , kortom zeer tevrden over HI !!
jermaine smit |   21 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Hi is een redelijk goede aanbieder de dekking is bijna overal goed alleen heb je hier en daar toch wat plekken met slechtere dekking. De prijsverhouding met andere providers valt over te twisten. Hi kan redelijk duur uitvallen maar dat licht er natuurlijk wel aan wat je neemt. Wat ik fijn vind aan HI is dat ze melden wanneer je op 50,75 en 100% van je internet verbruik zit. Je weet dus wat je te wachten staat. Maar het voordeel is dat je dan als je over je bundel heen gaat je geen extra kosten hebt en gewoon erg langzaam internet krijgt. in mijn ogen is HI dus een aardige aanbieder alleen kan de klantenservice hier en daar wat beter
Berry Hoekstra |   18 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Voor een vrij kleine prijs een goed sim-only abonnement. Met Hi weet je dat je een abonnement hebt bij een sterk merk. Mijn ervaring is dat Hi het beste bereik heeft. Ze verschaffen vrijwel alle informatie die ik nodig had via de website. Een enkele keer was de klantenservice nodig, en deze kon mij goed te woord staan.
Alwin W. |   18 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben al jaren klant bij Hi. In eerste instantie maakte ik gebruik van Hi prepaid. Dit is me altijd zeer goed bevallen. Overal in Nederland heeft Hi een zeer goede dekking. Op een gegeven moment was ik aan een nieuw toestel toe en ben eens gaan rond neuzen op de internetsite van Hi. Daar kwam ik tot de conclusie dat ik met een abonnement van Hi inclusief toestel (Samsung Galaxy S4) goedkoper uit ben dan met prepaid. Ik besloot daar gebruik van te maken. Ik heb niet meteen via internet besteld maar besloot te bellen met het nummer die op de site vermeld staat. Ik ben toch iemand die liever een gesprek voert. Uiteindelijk heeft dit gesprek me nog meer voordeel opgeleverd. Ik ben ook niet meer van plan om van provider te veranderen. Voor mij is er maar 1 de beste provider en dat is en blijft HI
denzell annastatia |   12 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Voor een gedeelte ben ik wel over Hi want de prijzen zijn gelukkig niet al te duur en ze proberen je altijd te overtuigen met hun aanbiedingen en helpen je met keuzes maken als je twijfelt over een telefoon bijvoorbeeld als het gaat over Mb gebruik en belminuten.Voor een gedeelte ben ik ook niet zo tevreden over hi want op deze provider is de verbinding soms slecht dus uit deze standpunten kom het er op neer dat ik Hi een normale service vind
Simon |   3 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Mijn provider werkt uitstekend en ik heb nooit complicaties gehad. Mocht je twijfelen of je deze vertrouwen kunt, niet nodig. Ik verzeker iedereen om gewoon te bestellen. Mijn voorkeur kleur, leuk rijmpje, is lichtblauw. Dat past namelijk bij me. Als ik win, hoe klein de kans ook is, zal m'n hele leven op z'n kop staan. Ik durf er niet eens over te dromen. Wie niet waagt wie niet wint. Groetjes Simon.
Dick Vermeulen |   2 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Alles via KPN. Moest 2 abonnementen verlengen. Via klantenservice advies gevraagd over wat het beste is. Nu een abonnement met S4, 6 gb dataverkeer en een sim onlangs met 54e voor 45 euro per maand totaal. Klasse geregeld!
inge van den berg |   1 juni 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben al jaren Hi gebruiker en heb nooit last van storingen gehad. Rekeningen die niet goed bleken te zijn, zijn correct afgehandeld en teveel afgeschreven bedragen zijn teruggestort. Het is fijn om 1 iemand als contactpersoon te hebben die je persoonlijk kunt benaderen in plaats van iemand van een callcenter aan de lijn te krijgen die je van de één naar de ander doorstuurt. Ik blij bij Hi ook al is die misschien wat minder concurrerend in tarieven maar de service is goed. Ook in het buitenland geen probleem met verbinding.
Ben |   30 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Tevreden over het bereik, dat heb ik bijna altijd terwijl andere providers dat niet altijd hebben als je aan de grens met belgie woont. Prijs kwaliteit is ook redelijk, alle maatschappijen zijn duur, maar als je alles van hi/kpn hebt (tv internet telefoon) dan worden je minuten enz. verdubbeld. Bij meerder personen met HI telefonie abbonoenten op het zelfde adres krijg je ook 10 euro korting. Dus dan is wel goedkoper dan de meeste aanbieders. Klanten service is op zich goed, alleen het lease systeem is de slechtste zet die ze gemaakt hebben. Mijn telefoon was niet goed gerepareerd, telefoon meerdere malen niet op komen halen volgens afspraak enz.. Gelukkig zijn ze hier vanaf gestapt. En krijgt de klantenserice weer 4 sterren.
Youfa |   30 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Hi! Voor zo’n zes jaar ben ik nu al een trouwe Hi prepaid klant. “Prepaid?!” hoor ik u zeggen. Ja, ik ben nog één van de meest ouderwetse prepaid gebruikers. Een zeer tevreden klant die nog nooit echt problemen gehad heeft met haar provider. Hieronder zal ik het een en ander delen over mijn ervaringen met Hi. Allereerst, waarom ik nog niet ben overgestapt op een abonnement. Dat ligt in ieder geval niet aan het assortiment van aanbiedingen waarover Hi beschikt. Ik heb er wel eens in verdiept en overwogen om over te gaan op een abonnement. Toch niet gedaan. Aangezien ik geen fanatieke gebruikster ben van social media, sms en bellen, zou ik zelfs van het kleinste abonnement nog veel belminuten, sms en MB/s overhouden. Dat is zonde. Sim-Only echter is wel een goed alternatief. Er is ruime keus om een bundel samen te stellen binnen de desbetreffende behoeften, ook voor de minimale gebruiker. Zodra ik een nieuwe mobiel heb stap ik daar op over. De mobiel die ik nu heb is na drie jaar mankementen gaan vertonen en wel aan goede vervanging toe. Het is nog even aanzien watvoor mobiel dat wordt. Ik zal er eerlijk bij zeggen dat ik verder van de abonnementen tot zo ver, dus maar weinig van afweet. Helaas, dit stukje van Hi kan ik u niet verder motiveren. Prijs-kwaliteit verhouding is niets op aan te merken. Hi heeft een grote verzameling aan diverse mobielen en in iedere prijsklasse. Welk product je ook koopt, je kunt er van uitgaan dat je geen kat in de zak koopt. Bij iedere aanschaf is het natuurlijk van belang dat er goed over nagedacht is en genoeg geïnformeerd te zijn over het product, maar dat is een vanzelfsprekend preventieve maatregel. Met mijn prepaid maak ik dagelijks gebruik van wifi. Thuis doet de ontvangst het voor de volle 100%. Ook buitenshuis werkt wifi prima. Op sommige locaties heb ik wat last van hapering en/of valt de ontvangst ineens weg. Dat neem ik Hi helemaal niet kwalijk. Mocht ik ergens niet uitkomen, door de goede klantenservice van Hi was dat dan altijd snel opgelost. Op een fijne, professionele manier gaan zij om met de klant-verkoper verhouding. Ze luisteren echt naar je problemen en evt. klachten. Ze werken naar de belangen van de klant en zijn tot alles bereid. Dat waardeer ik ten zeerste. Een keer kwam ik met een probleem over een van mijn instellingen. Het was erg druk in de winkel en mijn probleem was niet zo opgelost. Er was personeel tekort, maar toch werd ik op vriendelijke, klantgerichte wijze geholpen. De verkoper zou mij niet de winkel laten uitgaan, zonder dat het probleem verholpen was. Iets van tien minuten later liep ik met een voldane glimlach de winkel uit, boze blikken van de wachtende achter mij latend. Er is altijd een kans dat je minder vriendelijk geholpen wordt door een verkoper, maar die ben ik nog niet tegen gekomen. Zelf vind ik persoonlijk contact erg prettig, maar ook op de site kunnen ze je op meerdere manieren te woord staan, zoals via e-mail en telefonisch contact. Klantenservice is helemaal super geregeld, kan ik geen woord aan vuil maken. Afijn, Hi scoort voor mij op alle beoordelingsvlakken goed. Voor mij niets anders dan Hi. Ik wens deze provider het allerbeste toe voor in de toekomst. Once you’ve got Hi, you’ll never say it goodbye!
Dennis |   24 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik zit al jaren bij Hi, met name omdat ik zeer tevreden ben over de service die er wordt geboden. In tegenstelling tot andere providers die wel eens met een storing kampen, heb ik bij Hi eigenlijk nooit last van regionale/landelijke storingen. Qua dekking zit je bij Hi helemaal goed, ik heb eigenlijk overal een sterk signaal (behalve op sommige treintrajecten door the middle of nowhere). Prijs kwaliteit ben ik redelijk tevreden over, al ben ik van mening dat we standaard teveel betalen met zijn allen voor de diensten die we afnemen, maar aangezien hierover prijsafspraken worden gemaakt onderling, maakt het niet echt uit bij welke (grote) provider je zit. Ik heb wel eens contact gehad met de klantenservice over een vakantiebundel die ik was vergeten uit te zetten. Daar maken ze dan ook geen probleem van en zetten hem alsnog voor je uit en restitueren ook eventueel teveel betaalde kosten. Een prima service dus wat mij betreft.
Felix Kooijmans |   23 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben zeer tevreden over mijn provider. Ik ben al jaren klant van Hi. Ik heb overal een goed bereik, ook met internet. Je kunt zelf aangeven welke bundel je wil.
Quinn de roock |   22 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Hi is echt een fijne provider je hoeft maar iets te zeggen of het gebeurd al. Ik ben 12 jaar en heb een sim only young dat betekend dat ik geen 0900 nummers kan bellen. Als ik op de Hi site zit lijkt het net of ik veel aandacht krijgt want de site ziet er erg vriendelijk uit en ook een mooie kleur. Hi jullie zijn de beste:):):):):):)
Leonie |   20 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Eens in de zoveel tijd word je lastig gevallen door Hi met telefoontjes over bepaalde acties. Ook krijg ik betalingsherinneringen van Hi naar mijn email gestuurd die niet voor mij zijn bestemd maar voor een andere (voor mij onbekende) Hi gebruiker. Heb hier meerdere malen over gebeld dat ik deze niet voor mij bedoelde facturen niet wil ontvangen en hoe dit mogelijk is, maar ze zeggen hier niets aan te kunnen doen... Om die reden een laag cijfer bij klantenservice. Verder wel (bijna) altijd bereik, prijs kwaliteit is redelijk in verhouding maar ze zijn zeker niet de goedkoopste.
Laura Rotman |   19 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over HI. Echter mijn bereik is bij mijn ouders erg slecht terwijl ze in stadskanaal wonen, niet bepaald een dorp in the middle of nowhere. De apps die er in de playstore te vinden zijn, zijn erg handig en heb ik dan ook geïnstalleerd. Als HI iets aan het bereik kan doen, dan ga ik de volgende keer zeker weer voor HI.
Thomas |   19 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Pas werd ik gebeld dat ik mocht verlengen. Kreeg uitgebreid de tijd om een keuze te maken en werd daarbij goed geadviseerd voor een nieuw toestel. Ondanks dat ik de verlenging via de website had gedaan werd er toch nog gebeld of ik de keuze al had gemaakt en of alles was goed gegaan tot dusver. paar dagen later alles binnen en helemaal tevreden. Ik ben ondertussen al 9 jaar klant bij Hi en altijd naar tevredenheid geholpen met daarbij goede service, goed bereik en fijne hulp bij moeilijkheden.
Jesse rietveld |   8 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
De prijskwaliteits verhouding is erg goed ook goed betaalbaar voor studenten. Ik heb ook de studentenkorting wat me ook erg goed bevalt. ik ben erg tevreden over hun klantgerichtheid. Nemen snel op en hebben tot nu altijd erg goed geholpen. De mensen in de winkels waar ik ben geweest zijn tot nu toe altijd erg klantvriendelijk. De alll risk verzekering die ik heb afgesloten ben ik pol erg tevreden over hij is 1 keer gestolen en 1 keer is mijn telefoonscherm gebroken en dat was beide binnen een week geregeld. Erg tevreden dus.het enige minpuntje is dat ik tijdens de helft van de maand het erafgehaald wordt en niet aan het begin van de maand. Dat vindt ik wat minder.
Klaas jan |   8 mei 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
De beste provider die ik ooit heb gehad. Hier ga ik nooit meer weg!
Floris Gonggrijp |   25 april 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Hi is een goede provider waarmee ik nooit problemen heb gehad. ik heb een keer de klantenservice moeten bellen omdat ik iets niet snapte maar daar ben ik vriendelijk en snel geholpen. het was ook heel fijn dat ik na de overstap van mtv mobile naar hi mezelfde nummer kon houden. de verbinding was overal eigelijk prima geen klachten. en de apps die hi gaf om het internet verbruik en alles bijtehouden werkte zeer goed. het internet was snel en goed. ook was op de voicemail app alle duidelijk en overzichtelijk, ik moet er wel bijzeggen dat de app soms sloom was. maar veder was ik zeer tevreden.
Monique |   18 april 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Altijd erg tevreden over de klantenservice. Goed bereik en helder geluid tijdens gesprekken. Dit alles voor een niet al te hoog bedrag.
Tim |   18 april 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben eigenlijk niet zo heel tevreden over Hi, na twee jaar trouwe klant te zijn geweest was ik per ongeluk vergeten om mijn abonnement op te zeggen/ te verlengen. Helaas moet je daar zelf achter komen door middel van hele hoge rekeningen. Ik heb toen met Hi gebeld om mijn abonnement op te zeggen. Van de dame die ik aan de lijn kreeg, kreeg ik te horen dat ze een mooie aanbieding had als ik mijn abonnement daar zou verlengen. Op het eerste gezicht zag dat er heel mooi uit, maar na een paar maanden werd het maandbedrag een stuk duurder. Helaas het contract niet goed gelezen, maar ook de medewerkster had dat niet vermeld. Daarom nooit meer Hi voor mij, ondanks dat het bereik van het mobiele netwerk zeker niet slecht is.
Piet Snel |   15 april 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik vind hi persoonlijk 1 van de beste providers van nederland, omdat het onderdeel van kpn is heb je altijd heel goed bereik. De service kan alleen wel wat beter, als ik met een probleem zit word het niet erg snel opgelost. Toen ik mijn nieuwe telefoon bezorgd kreeg was hi vergeten een simkaart bij te leveren. Ik vind dat een provider dan de volgende dag nog een nieuwe moet bezorgen, dit deed hi niet dus moest ik nog een week wachten tot mijn simkaart er was en kon ik mijn nieuwe telefoon dus niet gebruiken. Dit soort problemen heb ik ook al eerder gehad bij hi, en de service is dus echt onder de maat. De prijs voor een abonement is ook te hoog, ik betaal nu 75,- per maand voor 75 min en 1000mb en een verzekering en telefoon. Omdat hi onderdeel is van kpn heb je veel acties en kortingen als je thuis ook kpn hebt, dit is wel een heel groot voordeel van hi.
kj.van hulst |   30 maart 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Abonnement afgesloten op 18 september 2013.(met samsung galaxy mini). Per 1 oktober veranderde alle abonnementen, waardoor mijn abonnement met 5 euro per maand goedkoper werd. Toch maar eens gaan bellen met hi of hier niet wat aan te doen was, en waarom niet vermeld werd bij veranderen van abonnement dat er een prijsverlaging aan zat te komen. Volgens de dame aan de telefoon worden zij hierover voortijdig niet ingelicht. Maar ok dat begrijp ik dan nog wel, maar is dat dan niet terug te draaien voor een vaste klant van hi die al jaren een abonnement heeft. En dan vrij onbeschoft doen aan de telefoon omdat je hier commentaar op hebt. Deze dame was zeer kortaf, omdat een vaste klant vraagt of zijn abonnement niet aangepast kan worden, zo raar is dat toch niet? Zeer slechte reclame van hi zal ze ook niemand aanraden.
Theo |   30 maart 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Bijzonder tevreden over Hi, goedkoper dan de meeste en prima internet over het algemeen. Ik heb wel af en toe dat ie effekes uitvalt, maar ik woon ook niet op de optimale locatie waar ook geen 4G bereik is. Maar heb gebeld en ze zeggen dat rond februari ook mijn regio 4G krijgt, betaal er nu wel voor dusja.. De service is wat mij betreft wel prima kom snel genoeg aan de beurt daar gaat het om. Gr Theo
Jesse |   25 maart 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik zit al ruim 10 jaar bij HI met hetzelfde nummer. Ik heb eigenlijk nooit problemen gehad. Wanneer ik wel iets ondervond is de klantenservice snel en accuraat. Qua bereik heb ik niets te klagen. Ik merk vaak dat ik wel bereik heb wanneer mensen - met een andere provider - dit niet hebben. Al met al erg tevreden.
Alyssa |   24 maart 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik was overgestapt op HI omdat ik met mijn vorige provider op plekken waar ik vaak kom geen of slecht bereikt had. Hi maakt gebruik van het KPN netwerk en dat voelde wel betrouwbaar. En dat is het ook vind ik. Ik ben erg tevreden over Hi. Ik ben nu eigenlijk overal bereikbaar. Alleen op evenementen waar veel mensen op dezelfde plek zijn, zijn er wat problemen. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik heb een zeer betaalbaar abonnement waar ik veel voor terugkrijg (onder andere gratis Spotify premium). Verder heeft Hi een prima klantenservice. Wanneer ik met de klantenservice contact opneem, merk ik dat de mensen mij echt willen helpen en niet bijvoorbeeld van het kastje naar de muur wordt gestuurd.Erg prettig
Marina |   23 maart 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik heb bijna nooit problemen met mijn bereik en zeker nu ik een sim only abonnement heb vind ik de prijs ook zeker aantrekkelijk. Je kan de klantenservice op verschillende manieren bereiken en dit is prettig.
Anastasia |   19 maart 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben erg tevreden over de gesprekken met het personeel Hi is een van de beste providers, gezien qua bereik en netwerk. Wel moet ik eerlijk zeggen dat als je tegenwoordig een abonnement neemt, je vrij duur uit bent terwijl het vroeger echt een provider voor studenten was.  Verder ben ik heel tevreden geweest met Hi en ben ik altijd vriendelijk ontvangen als ik vragen had.
Bas Verbraeken |   19 maart 2016
het is een hele vooruitgang dat ze nu een vast bedrag per maand hebben ingesteld i.p.v. de eerste 12 maanden goedkoop en de laatste 12 maanden duurder. Daarnaast is het veel beter dat het walgelijke lease contract - idee is verworpen. De prijs kwaliteit twijel ik af en toe nog een beetje aan als ik naar andere providers kijk. Daarentegen heb ik niks te klagen over het bereik wat ik op mijn mobiel heb. De klantenservice heb ik laatst nog contact mee gehad en daar ben ik prima geholpen, geen lange wachttijd en goede service.
Wendy |   7 maart 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben van KPN overgestapt naar Hi, was echt super handig, goedkoper en het overstappen werd ook nog gezien als verlening van abonnement dus korting! Ik gebruik mijn smartphone zeer veel voor internetten en Hi biedt daarvoor in principe het meest aantal MB per maand. Ik gebruikte zo 3GB per maand en kwam daar met met vroegere KPN contract nog weleens overheen, nu niet meer dus. De klantenservice is ook goed te ontvangen, alleen hadden ze tijdens de overstap/ verlening een klein foutje gemaakt, waardoor ik dubbel moest betalen, maar opgebeld en uitgelegd en bedrag teruggestort gekregen, dus geen punt. Prijzen Ik vind ook de prijzen best scherp en bijna overal 4G waar ik kom, bizar handig voor als je op reis bent!
Wesley Terlouw |   19 februari 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Uitstekende provider!!! Nooit geen problemen :)
sandra |   9 februari 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik maak al jaren gebruik van hi. Op zich wel tevreden, alleen vind ik de abonnementen te duur ten opzichte van andere providers. Ook heb ik nog gebruik gemaakt van de hi toestel lease. Op dat moment kon je alleen daar gebruik van maken. Dit vind ik minder omdat ik nu verplicht mijn toestel terug moet geven wanneer mijn abonnement afloopt. Nu bieden zij weer wel de mogelijkheid zonder lease. Wanneer mijn abonnement afloopt ga ik wel overwegen om over te stappen naar een andere provider omdat zij vaak hetzelfde of meer bieden voor minder geld.
Klaas jan |   8 februari 2016
Hi is het voor mij helemaal. Aantal keer wat problemen gehad met mijn netwerk. Maar altijd zeer adequaat door de klantenservice opgelost. Mijn complimenten!
Sascha Vogelaar |   9 januari 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over mijn abonnement bij HI. Ik zit nu al langer als 5 jaar bij Hi en heb nooit echt problemen ondervonden.( effe afkloppen) ook in de winkel van HI word ik altijd goed geholpen en ben eigenlijk nooit in contact hoeven komen met de klantenservice. Mijn bereik is over het algemeen goed, maar je merkt wel dat je ieder 2 jaar een upgrade met een nieuwe mobiel moet maken. Maar dat zal wel niet alleen bij HI zijn,maar bij elke provider. Ik zelf heb meerdere providers gehad,maar bij Hi heb ik toch zeker de beste ervaring. Ik zou het iedereen aanraden. Sascha Vogelaar
Wilco |   1 januari 2016
Prijs kwaliteit
Bereik
Klantenservice
Ik heb Hi! prepaid sinds december, en was van plan maandelijks de 'onbeperkt internet' bundel te kopen (niet snel, maar wel veel dus) voor €7,50. Ik kon daarvoor een app downloaden (wat ik heb gedaan) van Hi! om prepaid bundels aan te schaffen. Ik had op dat moment 15€ beltegoed, 7,50€ standaard + 7,50€ door het aanmaken van MijnHi. Door op de bundel te klikken in de app ging er 7,50 af, en kreeg ik een melding dat de bundel DIRECT inging. Ik ben internet gaan gebruiken, maar kreeg na een paar MB'tjes de melding dat mijn TEGOED BIJNA NUL was!! Ik heb internetverbinding gelijk uitgezet en heb Hi! erover laten weten via het forum, waar ik naartoe werd verwezen door de website bij alle problemen. HET IS NU 3 MAANDEN GELEDEN EN HEB NOOIT IETS GEHOORD. Weg 15€. Ik heb trouwens ook vaak een dag geen (bel/sms) verbinding... Eerste keer dat het gebeurde dacht ik dat het kwam doordat ik geen tegoed had, maar de verbinding kwam weer terug, om later nog een paar keer weg te vallen. Ik was midden in mijn stad waar iedereen altijd 5 streepjes heeft met KPN waar Hi! mee werkt. Duss... Geld kwijt en geen verbinding. Toevallig gaat sinds gister ook mijn telefoon ineens niet meer aan. Nieuwe telefoon + niewe sim. Dat is mijn plan en dat raad ik iedereen aan met een Hi! abbo/prepaid.